Diensten

Machinext levert sinds 2011 machinisten, rangeerders en wagencontroleurs aan een groot aantal spoorvervoerders in Nederland. Onze medewerkers zijn inzetbaar voor werkzaamheden in het nationale en internationale goederenvervoer, railinfravervoer en reizigersvervoer.

  • 100% gecertificeerd spoorwegpersoneel
  • ISO 9001:2015 erkend
  • veel ervaring in de spoorbranche
Contact
Diensten Machinext

Betrouwbare en kwaliteitsgericht

Machinext levert altijd gecertificeerd spoorwegpersoneel. Hun focus op veiligheid en kwaliteit geeft ons volledige gemoedsrust. Een topbedrijf met een geweldige staat van dienst!

Michiel Noordeinde

Uitstekende flexibiliteit en expertise

Het team van Machinext is uiterst flexibel en kundig. Ze begrijpen onze behoeften perfect en leveren consistent hoogwaardige machinisten. Absoluut een aanrader!

Sandor van der water

Efficiënt en klantgericht

Met Machinext hebben we altijd snel en efficiënt toegang tot vakbekwaam spoorwegpersoneel. Hun klantgerichte aanpak maakt samenwerken een plezier. Bedankt, Machinext!

Mussa El Idrissi

Al onze diensten

Rail App

Lees Meer

Onze klanten

Lees Meer

Over ons

Lees Meer

Wie zijn onze klanten?

Onze klantenkring bestaat uit een breed scala aan bedrijven binnen de spoorwegsector, waaronder:

  • Goederenvervoerders : Nationale en internationale logistieke bedrijven die vertrouwen op onze deskundige machinisten en rangeerders om hun vracht veilig en efficiënt te vervoeren.
  • Railinfrabedrijven : Bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en de uitbreiding van spoorweginfrastructuur, ondersteund door onze ervaren wagencontroleurs en technische teams.
  • Reizigersvervoerders : Openbaarvervoerbedrijven die onze goed opgeleide machinisten inzetten om dagelijks duizenden passagiers veilig naar hun bestemming te brengen.
Offerte aanvragen